راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

قطاب کدوحلوایی

قطاب کدوحلوایی

قطاب کدوحلوایی

مواد لازم برای خمیر:

آرد: ۳۰۰ گرم
کره: ۱۷۵ گرم
پودر شکر: ۹۰ گرم
آب: دو قاشق غذاخوری
وانیل: یک‌سوم قاشق چای‌خوری
هل مایع: دو قطره
زرده تخم‌مرغ: یک عدد

مواد لازم برای داخل قطاب:

پودر بیسکویت وانیلی: ۱۵۰ گرم
پوره کدو حلوایی: ۵۰۰ گرم
خلال بادام: ۷۵ گرم
پودر گردو: ۵۰ گرم
پودر هل و پودر دارچین: از هر کدام یک قاشق چای‌خوری
خرما: در صورت دلخواه

روش تهیه:

۱٫ تمامی مواد خمیر را داخل کاسه‌ای گود ریخته و همه را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر یکدست شود. این کار را می‌توانیم با چرخ خمیر زن همزن برقی نیز انجام دهیم. خمیر حاصل را ۱۵ دقیقه در نایلون کنار می‌گذاریم تا استراحت کند.

۲٫ در این فاصله تمامی مواد داخل قطاب را با هم مخلوط می‌کنیم. حالا خمیر را به قطر چهار میلی‌متر پهن کرده، با کاتر گرد به قطر پنج سانتی‌متر برش می‌زنیم و یک قاشق چای‌خوری از مواد آماده شده را بین آن می‌گذاریم و دایره را از وسط تا می‌زنیم.

۳٫ دو لبه خمیر که به هم رسیده را با دست به هم چسبانده و می‌پیچیم تا خوش‌فرم شود. روی قطاب‌ها را با «کرم پرس» فرم داده و داخل سینی فر که نیازی به چرب کردن ندارد، می‌چینیم. سینی را به مدت ۲۰دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم، درنهایت روی قطاب‌ها را با پودر شکر تزیین می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله