راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

قطاب یزدی

قطاب یزدی

قطاب یزدی

مواد لازم:
آرد:۲۰۰گرم
بکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری
شیر:یک دوم پیمانه پودر پسته:یک چهارم پیمانه
زرده:۱ عدد
گردو خرد شده : به میزان لازم
روغن جامد:۳ قاشق سوپ خوری
قند بادام:یک دوم پیمانه پودر هل:۱ قاشق چایخوری
گلاب:کمی
پودر قند :برای تزئین

روش تهیه:

روغن را آب می‌کنیم و می‌گذاریم تا سرد شود. شیر، تخم مرغ، بکینگ پودر و روغن را با هم مخلوط می‌کنیم. آرد را کم کم اضافه می‌کنیم. خمیر لطیف و چسبناکی بدست می‌آید. سپس آن را ۲ ساعت در داخل کیسه در جای خنک اما نه یخچال قرار می‌دهیم . خمیر را باز می‌کنیم، قالب می زنیم، در ظرف دیگر قند بادام، پودر پسته، هل و گردو را اضافه می کنیم.کمی گلاب هم می ریزیم تا به شکل خمیر در آید. به اندازه یک قاشق چای‌خوری از آن بر می داریم از مواد میانه می گذاریم و سپس دور آن را دورچین می زنیم . در داخل روغن داغ سرخ می کنیم . سپس در پودر قند می غلتانیم .

نکته:
مخلوط پودر قند و پودر بادام را قند بادام می گویند .
برای تهیه آن باید در هنگام آسیاب کردن بادام پودر قند را اضافه کرده تا به خوبی با هم مخلوط شده و بادام به روغن نیفتد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله