راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

قطاب

قطاب

قطاب

مواد لازم :

کره: ۱۰۰ گرم
آرد: ۳ لیوان
ماست:نصف لیوان
تخم‌مرغ: یک عدد
شکر: یک لیوان
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر هل:نصف قاشق چایخوری
گردوی خرد شده: نصف لیوان
دارچین: یک قاشق چایخوری
روغن مایع برای سرخ کردن:به میزان لازم
پودر قند: برای تزئین

طرز تهیه:

۱ – کره را بیرون بگذارید تا نرم شود. سپس آن را با نصف شکر، ماست و تخم‌مرغ مخلوط کرده و با همزن هم بزنید.

۲ – آرد را همراه بیکینگ پودر الک کنید و آن را کم‌کم به مایه اضافه کنید. آنقدر ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد، سپس اضافه کردن آرد را متوقف کنید. خمیر را در ظرفی بریزید و روی آن را بپوشانید و بگذارید یک ساعت در جایی گرم بماند.

۳ – برای تهیه مواد داخل قطاب، نصف باقیمانده شکر، گردو، دارچین و هل را مخلوط کنید.

۴ – خمیر را باز کنید و با یک لیوان یا قالب به شکل گرد برش بزنید. سپس داخل هر خمیر یک قاشق از مواد خشک بریزید و قطاب را مثل پیراشکی بپیچید.

۵ – در یک قابلمه کوچک روغن مایع زیادی داغ کنید و قطاب‌ها را سرخ کنید، سپس آنها را در صافی بریزید تا روغن اضافه خارج شود.

۶ – قطاب‌ها را در پودر قند بغلتانید و سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله