راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

قهوه برو

قهوه برو

قهوه برو

قهوه اسپرسو آسیاب‌شده: ۸ گرم
شیر سرد: یک‌سوم فنجان
خامه زده‌شده یا گل خامه
فنجان بزرگ قهوه‌خوری
شیر را درون شیرجوش ریخته و روی حرارت داغ کنید. یک‌سوم فنجان نوشیدنی قهوه تهیه کنید و شیر را روی آن بریزید و تا دوسوم فنجان پر کنید. مابقی فنجان را با خامه پر کرده و روی آن را با دارچین یا پودر قهوه تزئین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله