راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

قهوه هاوایی

قهوه هاوایی

قهوه هاوایی

قهوه اسپرسو آسیاب‌شده: ۸ گرم
شیر سرد: یک‌سوم فنجان
شیر نارگیل: ۵-۴ قاشق غذاخوری
شیر و شیرنارگیل را درون شیرجوش مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. قهوه اسپرسو را تهیه کنید و فنجان را تا نصف از آن پر کنید و شیر نارگیل را همراه کف روی آن ریخته و همراه بیسکویت نارگیلی سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله