راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

قهوه پرتقالی

قهوه پرتقالی

قهوه پرتقالی

مواد لازم
شکلات سفید: ۲ قاشق غذاخوری
آب پرتقال: یک فنجان
بستنی وانیل: یک اسکوپ
یخ: ۳ مکعب
قهوه اسپرسو: ۱۵ میلی‌لیتر

روش تهیه:

توسط یک دستگاه آب مرکبات‌گیری، آب پرتقال را بگیرید، سپس به داخل پارچ مخلوط‌کن بریزید. شکلات سفید را با رنده ریز کنید و به آب پرتقال بیفزایید. مابقی مواد را به ترتیب گفته شده به پارچ اضافه کنید. در انتها لیوان را با قهوه و پرتقال تزئین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله