راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

قووتو

قووتو

قووتو

اصلی ترین و سنتی ترین مواد لازم قووتو عبارتند از:

• تخم خرفه ۵۰۰ گرم
• بذر کتان ۲۰۰ گرم
• جو ۲۵۰ گرم
• شاه دانه (کنف) ۲۰۰ گرم
• تخم کاهو ۲۰۰ گرم
• موردانه ۱۰۰ گرم
• تخم گشنیز ۱۵۰ گرم
• تخم آفتابگردان ۲۰۰ گرم
• سیاه دانه ۱۰۰ گرم
• کنجد ۲۰۰ گرم
• جدوا ۲۵ گرم
• هل باد ۵۰ گرم
• هل سبز ۱۰ گرم
• شقاقل ۲۰ گرم
• خشخاش ۲۵۰ گرم
• قهوه ۱۵۰ گرم
• تاجریزی (روپاس) ۵۰ گرم
• دارچین ۵ گرم
• زنجبیل ۵ گرم
• فلفل سیاه ۵ گرم
• ریشه جوز ۱۰ گرم
• مرزنگوش (مرزنجوش) ۱۰ گرم
• آویشن ۱۰ گرم
• زنیان ۱۰ گرم
• عاقرقرحا ۵ گرم
• زعفران ۵ گرم
• مغز بادام ۲۵ گرم
• مغز فندق ۲۵ گرم
• بادام هندی ۲۵ گرم
• مغز پسته ۲۵ گرم
• مغز گردو ۲۵ گرم
• انجیر ۲۵ گرم
• نارگیل ۲۵ گرم
• نخود ۱۰۰ گرم
• جوز هندی ۱۰ گرم
• میخک ۵ گرم
• بهارنارنج ۱۰ گرم
• بابونه ۲۵ گرم
• رازیانه ۵ گرم
• افتیمون ۲۵ گرم

نکته ی مهم در برشته کردن مواد قووتو یا قاووت:

موادی که نیاز به برشته کردن آنها است: تخم خرفه، بذر کتان، جو، شاه دانه (کنف)، تخم کاهو، موردانه، تخم گشنیز، تخم آفتابگردان، سیاه دانه، خشخاش، قهوه.

روش تهیه:

ابتدا تمام مواد را تمیز کرده، سپس برشته کنید و همه مواد را با هم ترکیب کرده و به نسبت وزن ترکیب بدست آمده ۲ برابر شکر اضافه کرده سپس آسیاب کنید.

طرز استفاده:

معمولا روزانه چند قاشق از قووتو را مصرف می‌کنند. برخی نیز آن را در آب جوش می‌ریزند و استفاده می‌کنند. گرچه می‌توان آن را با شیر یا چایی نیز مصرف کرد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله