راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

قیمت گذاری با هدف افزایش فروش

قیمت گذاری با هدف افزایش فروش

قیمت گذاری با هدف افزایش فروش

گاهی اوقات رستوران­ها وفست فودها دراجر­ای سیاست­های تشویقی برای افزایش فروش به صورت موقت قیمت فروش را به کمترازقیمت برچسب محصول می­رسانند­­­­­­­­­­­ وگاهی آن را کمتراز­­­ بهای تمام شده عرضه می­کنند. قیمت گذاری باهدف افزایش فروش به چندین صورت انجام می شود. رستوران­ها وفست فودهای بزرگ وزنجیره­ای سیاستی به نام پیشروان زیان­ده را به اجرا درمی­آورند یعنی قیمت تعداد انگشت شماری ازمحصولات خود را به شدت کاهش می­دهند بدان­امید که مشتریان با مراجعه به رستوران یا فست فود اقلام دیگری ازمحصولات را به قیمت­های معمولی خریداری نمایند .هم چنین فست فودها قیمت برخی اقلام خود را به مناسبت­های خاصی به قیمت­های ارزان عرضه می کنند­ تا مشتریان بیشتری را جلب نمایند وبرخی دیگربه­امید افزایش تعداد دفعات مراجعه وایجادعادت درمشتریان دربرخی اقلام خود کاهش قیمت ایجاد می کنند.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله