راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

چگونه قیمت گذاری منو رستوران را انجام دهیم؟

چگونه قیمت گذاری منو رستوران را انجام دهیم؟

چگونه قیمت گذاری منو رستوران را انجام دهیم؟

نوشتن منو رستوران یکی از جذاب ترین کارهای راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود است اما قیمت گذاری منو رستوران یکی از دشوار ترین کارهایی است که باید انجام دهید. کنترل هزینه غذا و قیمت گذاری منو رستوران باید بسیار دقیق  حساب شده انجام گیرد، موفقیت کسب و کار شما تا حدود زیادی به این مرحله بستگی دارد.

برای کسب سود هنگام قیمت گذاری منو رستوران باید تعادلی بین اقلام گران و ارزان برقرار کنید.

در این گزارش شما را با فوت و فن های قیمت گذاری منو رستوران آشنا می کنیم.

ارزش غذا

قیمت گذاری منو رستوران باید برمبنای هزینه تهیه غذا انجام پذیرد، در این بخش باید به این سوال پاسخ دهید که به ازای هزینه ای که برای تهیه هر غذا می پردازید چه میزان پول باید از مشتری دریافت کنید؟

قانون کلی که برای قیمت گذاری منو رستوران هنگام راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود وجود دارد قانون ۳۰ تا ۳۵ درصد است.

به این ترتیب که به ازای هر یک دلار که هزینه می کنید باید چیزی حدود ۳٫۳۴ دلار از مشتری دریافت کنید.

شما در ازای هر دلار هزینه غذا باید هزینه شخصی که میزها را تمیز می کند، غذا را سرو می کند و غذا را طبخ می کند را هم در نظرداشته باشید همین امر است که قیمت گذاری منو رستوران را دشوار می کند.

قیمت حامل های انرژی برق و آبی هم که برای رستوران پرداخت می کنید باید در قیمت گذاری منو رستوران مورد توجه قرار گیرد.

فرض کنید قرار است  یک استیک سرو کنید:

هزینه گوشت گاو ۶ دلار می شود

پکیج شامل (سبزیجات، نان و سیب زمینی) ۲٫۵۰ دلار می شود

بنابراین کل هزینه استیک برای شما ۸٫۵۰ دلار تمام می شود.اگر بخواهید بهترین کیفیت غذا را ارائه کنید باید از روغن مخصوص و کره گیاهی هم استفاده کنید که هزینه طبخ غذا را افزایش می دهد. حالا نوبت قانون ۳۵ درصد است که باعث می شود بار دیگر به مدرسه و آنچه در آن فراگرفته اید نیاز پیداکنید:

هزینه محصول شما / .۳۵ = قیمت منو یا $ ۸٫۵۰ / .۳۵ = $ ۲۴٫۲۹

به این ترتیب قیمت یک استیک در رستوران شما باید ۳۵ دلار باشد تا هزینه ها را پوشش داده و حاشیه سود شما را هم تامین کند.

۲۴٫۲۹ هم کمترین هزینه ایست که می توانید از مشتری دریافت کنید.

اهمیت کنترل وزنی در قیمت گذاری منو رستوران

کار دیگری که اغلب رستوران ها به ویژه رستوران های زنجیره ای هنگام راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود جهت قیمت گذاری منو رستوران انجام می دهند این است که میزان غذایی که در هر بشقاب سرو می شود را بررسی و کنترل می کنند.

مثلا رستوران scampi در منو خود ۶ میگو در هر بشقاب سرو می کند این میزان در هر شعبه و هر کجا باید دقیقا همین ۶ میگو باشد نه یکی کمتر و نه یکی بیشتر.

هنگام راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود باید این مقادیر دقیق تعیین و ارزیابی شود و در طول فعالیت رستوران حفظ شود.

تعادل منو غذایی

بازار مواد غذایی بسته به فصل، آب و هوا و قیمت حامل های انرژی متغییر است و این امر قیمت گذاری منو رستوران را دشوارتر می کند.

هنگامی که بین اقلام مصرفی خود تعادل برقرار کنید و قیمت مواد مصرفی گران و ارزان را متعادل کنید قیمت گذاری منو رستوران تا حدودی ساده تر خواهد شد. قیمت گذاری منو رستوران در کنار نگه داشت مواد غذایی و فروش از اهمیت بالایی برخوردار است که موفقیت کسب و کار شما را تضمین می کند.

 

مقاله کاربردی: همه چیز درباره مدیریت رستوران

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله