راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

لاین کینگ رول

لاین کینگ رول

لاین کینگ رول

مواد لازم :

برنج مخصوص سوشی: یک پیمانه
آب: یک‌و‌نیم پیمانه
سرکه برنج: یک‌سوم پیمانه
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
نوری (جلبک مخصوص سوشی): ۲ ورق
مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
کرپ (مغز خرچنگ): ۵ تا ۶ شاخه
میگوی سوخاری شده: ۸ تا ۱۰ عدد
انبه: یک عدد

روش تهیه:

ابتدا برنج را با آب ۲ تا ۳ ساعت خیس می‌کنیم و سپس آب آن را دور می‌ریزیم. کرپ‌ها را خرد و له کرده و با مایونز مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم، نیمی از انبه را نیز به شکل نواری بلند می‌‌بریم. برنج را با میزان آب آمده در دستور می‌پزیم و وقتی آب آن کشیده شد ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در قابلمه را حوله یا دمکن می‌پیچیم و اجازه می‌دهیم روی حرارت ملایم دم بکشد. سرکه را با شکر و نمک مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا حل شوند و آن را روی برنج پاشیده و برنج را هم می‌زنیم تا برنج به هم نچسبد و خمیر نشود. حصیر مخصوص پیچیدن سوشی را سلفون بسته و مقداری از برنج را روی آن پهن می‌کنیم. ورقه نوری را نصف کرده و روی برنج می‌گذاریم، مخلوط کرپ، انبه و میگوسوخاری‌ها را به شکل نواری روی نوری می‌چینیم و توسط حصیر مواد را رول می‌کنیم. رول را محکم پیچیده و با ورقه‌های نازک انبه روی آن را می‌پوشانیم و توسط حصیر محکم می‌کنیم. رول را توسط یک کارد خیلی تیز و تیغه نازک برش می‌دهیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله