راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

لقمه ماهی

لقمه ماهی

لقمه ماهی

مواد لازم:
روغن مایع- کمی
خرده نان- نصف پیمانه
برشتوک سبوس دار- یک پیمانه
پودر لیمو و فلفل سیاه- یک قاشق مرباخوری
پودر سیر- نصف قاشق مرباخوری
نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری
آرد- نصف پیمانه
سفیده تخم مرغ- ۲ عدد بزرگ
فیله ماهی- نیم کیلو
طرز تهیه:
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.

سینی سیم دار را که کمی چرب شده است، روی سینی فر قرار دهید. خرده نان، برشتوک، پودر لیمو و فلفل، سیر و نمک را آسیاب کنید تا به شکل پودر در بیاید. سپس آن را در یک ظرف گود خالی کنید. در یک ظرف آرد و در ظرف دیگر سفیده تخم مرغ را که کمی زده شده است بریزید. فیله ماهی نازک برش زده را ابتدا در آرد، تخم مرغ و سپس در خرده نان و برشتوک آسیاب شده بغلتانید و در سینی بچینید. ماهی را تا زمانی که روی آن طلایی شود، بپزید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله