راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

لقمه های چیز کیک + توت فرنگی

لقمه های چیز کیک + توت فرنگی

لقمه های چیز کیک + توت فرنگی

• تعداد: ۵۴ نفر

• زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

• زمان پخت: ۵۰ دقیقه

• زمان سرد شدن: ۶۰ دقیقه

مواد لازم

• ۱ ¾ پیمانه خرده بیسکوئیت

• یک قاشق غذاخوری شکر

• ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده

• ۹۰۰ گرم پنیر خامه‌ای نرم شده

• ۱/۱۴ پیمانه شکر

• ¼ پیمانه آرد کامل

• ۳ عدد تخم‌مرغ

• یک قاشق غذاخوری وانیل

• نصف پیمانه خامه ترش

• ۱٫۵ پیمانه خامه ترش

• ¼ پیمانه عسل

• یک قاشق چایخوری وانیل

• توت‌فرنگی

طرز تهیه

۱٫ فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب مستطیلی نسبتا بزرگی را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کنار بگذارید.

۲٫ در یک کاسه بزرگ، بیسکوئیت‌های خرد شده را به همراه یک قاشق غذاخوری شکر با یکدیگر مخلوط کنید. کره آب شده را اضافه کنید و مواد را کف قالب فشار دهید تا سفت شوند.

۳٫ برای تهیه مواد میانی، در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای و شکر را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا کمی پف کنند. آرد را به تدریج اضافه کنید. سپس تخم‌‎مرغ و وانیل را اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. این مواد را روی خرده‌های بیسکوئیت در قالب بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر بپزید.

۴٫ برای تهیه روکش خامه ترش و عسل، در یک کاسه متوسط، خامه ترش، عسل و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. چیزکیک را از فر خارج کنید. این روکش را روی آن بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید. سپس آنها را از فر خارج کنید و یک ساعت کنار بگذارید تا خنک شوند.

۵٫ سپس روی کیک را بپوشانید و ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. برای سرو، آنها را مکعبی برش دهید و روی هر مکعب یک نیمه توت‌فرنگی بگذارید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله