راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ماست پسته

ماست پسته

ماست پسته

مواد اولیه:

شاتوت تازه یخ زده (مراقب باشید شاتوت له نباشند) ۳ فنجان
ماست ساده کم چرب ۲ فنجان
شکر یک سوم فنجان
وانیل یک و یک دوم قاشق چایخوری
تکه های شکلات (ترجیحا تکه ها ریز باشند) یک دوم فنجان

طرز تهیه :

۱٫ شاتوت، ماست کم چرب، شکر و وانیل را در مخلوط کن ریخته و آنقدر هم بزنید تا مایع صاف و یکدستی به شما بدهد.

۲٫ سپس تمام این مواد را داخل دستگاه بستنی ساز ریخته و تا درست شدن بستنی صبر کنید.

۳٫ سپس تکه های شکلات را به این بستنی اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه داخل فریزر بگذارید.

۴٫ در این لحظه بستنی شما آماده شده است. کافی است آن را به ظرف های مخصوص سرو منتقل کرده و از میهمانان تان پذیرایی کنید.

نکته :

۱٫ اگر دستگاه مخصوص بستنی ساز در منزل ندارید از روش زیر استفاده کنید :

۲٫ مخلوط آماده شده را در ظرفی به قطر ۲۳ و ارتفاع ۳۳ سانتی متر منتقل کنید و داخل فریزر بگذارید. سپس این مخلوط را هر یک ساعت یک بار هم بزنید تا زمانی که مخلوط سفت در لبه های ظرف و مخلوط نیمه سفت در مرکز ظرف باشد.

۳٫ شاتوت ها را برای منجمد کردن بین ۲ تا ۶ ساعت درون فریزر قرار دهید.

۴٫ سپس شاتوتها را به بستنی اضافه کرده و آن را به مخلوط کن منتقل کرده و هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست و سفتی درست شود.

۵٫ سپس تکه های شکلات را به بستنی اضافه کرده و آن را درون کیسه های پلاستیکی کاملا بسته بگذارید و تا زمان سرو داخل فریزر نگهداری کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله