راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

مافین قارچ و پنیر

مافین قارچ و پنیر

مافین قارچ و پنیر

مواد لازم:
آرد سفید: ۲ پیمانه
بیکینگ‌پودر: یک قاشق سوپ‌خوری
قارچ: ۶۰ گرم
برنج: یک‌دوم پیمانه
پنیر موتزارلا: ۶۰گرم
جعفری ساطوری: یک قاشق سوپ‌خوری
پیازچه ساطوری: یک قاشق سوپ‌‌خوری
شیر: یک پیمانه
کره ذو‌ب‌شده: ۱۲۵ گرم
تخم‌مرغ: یک عدد
نمک و فلفل : به میزان لازم
روش تهیه:

۱- قارچ را به صورت نگینی خرد کرده و همراه روغن و آبلیمو تفت دهید تا کاملا رنگ آن سفید و نرم شود.

۲- برنج را بپزید.

۳- همه مواد غذایی را با هم مخلوط و در نهایت آرد و بیکینگ‌پودر الک‌شده را اضافه کنید.

۴- وسط مواد مخلوط شده را باز کرده، شیر و مارگارین ذوب‌شده را همراه تخم‌مرغ اضافه کنید.

۵- قالب مافین را کاملا چرب کنید و از مواد تا ارتفاع سه‌چهارم از قالب داخل آن ریخته و در فر که از پیش در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بگذارید.

۶- برای تزیین می‌توانید از ماست کیسه‌ای استفاده کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله