راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

مافین هویج

مافین هویج

مافین هویج

مواد لازم:

۱۷۵ گرم آرد
۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک قاشق چای خوری دارچین
یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی
۳ عدد تخم مرغ زده شده
۱۰۰ گرم روغن کانولا (روغن کانولا در میان تمامی روغنهای خوراکی شناخته شده ، روغنهای سویا ، آفتابگردان ، پالم ، بادام زمینی ، زیتون و روغنهای حیوانی وکره ،دارای کمترین میزان اسیدهای چرب اشباع است .)
یک قاشق چای خوری وانیل
۲۵۰ گرم هویج

مواد لازم برای تهیه کرم روی کیک:

۷۵ گرم پنیر خامه ایی کم چرب
یک قاشق چای خوری وانیل
۵۰ گرم شکر
یک مشت زرد آلو خرد شده

طرز تهیه:

۱٫ یک سینی پخت را کاغذ روغنی بکشید.سپس فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲٫ آرد، بکینگ پودر، دارچین و جوز را غربال کنید تا گلوله یا دانه درشتی نداشته باشد.سپس با شکر قهوه ایی مخلوط کنید.

۳٫ در مرکز مواد با دست کمی گود کنید و تخم مرغ ها را در آن بشکنید.روغن، هویج و وانیل را هم با مواد مخلوط کنید.

۴٫ مواد را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.سپس با قاشق از زاین مواد در قالب های مافین بریزید و وبرای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا طلایی قهوه ایی شوند.سپس روی سینی مشبک قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

۵٫ ترکیبات کرم روی کیک را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا نرم ویکنواخت شوند.سپس روی کیک بمالید و روی آنرا با زرد آلوی خرد شده تزیین کنید.نوش جانتان.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله