راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ماهی باجودوسر وسس انگور

ماهی باجودوسر وسس انگور

ماهی باجودوسر وسس انگور

مواد لازم:

انگور تازه یا فریز شده کمی ترش:
۳۵۰ گرم

کره:
۳۰گرم

شکر:
گرم

جوزهندی:
یک چهارم قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه:
به میزان دلخواه

مواد لازم :

ماهی قزل‌آلا بدون استخوان:
۴تکه

جوی دوسر:
۱۲۵گرم

طرز تهیه سس انگور:

انگورها را با یکی، دو قاشق آب داخل شیرجوش کوچکی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ۵ الی ۶دقیقه بپزد. سپس انگورها را در غذاساز ریخته و کره و شکر را به آنها بیفزایید، خوب مخلوط کرده و در آخر نمک و فلفل بزنید و با ماهی سرو کنید.

طرزتهیه

ماهی قزل‌آلا را نمک و فلفل زده، در جوی دوسر بغلتانید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

سپس با سس انگور سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله