راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ماهی سالمون ریکوکی باماست جیمی

ماهی سالمون ریکوکی باماست جیمی

ماهی سالمون ریکوکی باماست جیمی

مواد لازم ماست مخصوص جیمی
فلفل قرمز چیلی:
یک عدد

خیار:
یک‌دوم

لیمو:
یک عدد

ماست:
۴ قاشق غذاخوری

جعفری:
یک دسته کوچک

مواد لازم ادویه‌ها

نمک دریایی
فلفل سیاه
روغن زیتون
سبزی خشک
مواد لازم ماهی سالمون ریکوکی
فیله ماهی سالمون تازه:
۲۰۰۲ گرم

سس کاری:
به میزان لازم

لیمو:
یک دوم

برای سرو:
نان مدیترانه‌ای

برای شروع

گاز را در درجه حرارت ۱۱۰ درجه سانتی‌گراد و ۲۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید. نان‌هارا در مایکروفر قرار داده تا داغ شوند، خیار را شسته و پوست بکنید.

ماست مخصوص جیمی

از یک تخته چوبی برای خردکردن فلفل استفاده کنید، سپس روی همان تخته خیار پوست‌کنده شده را به قسمت‌های مکعبی کوچک ریز کرده و درون یک کاسه ماست‌خوری بریزید. کمی از فلفل چیلی را برای روی ماست نگاه دارید، ماست را درون کاسه ریخته و آب لیمو را گرفته و درون ظرف ماست بچکانید.

در آخر به آن ادویه مخصوص اضافه کنید. کمی نمک به همراه فلفل و سبزی‌های خشک و فلفل چیلی ریز شده را برای زیباترشدن روی آن بریزید، جعفری تازه را از ساقه جدا کرده و برگ آن راگوشه‌ای از ماست بریزید.

ماهی سالمون ریکوکی

فیله ماهی را روی تخته چوبی خوابانده و به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید، سپس سس کاری را همراه با یک فرچه آشپزی به ۲طرف سالمون بمالید و مقدار کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید و بگذارید تا ماهی‌تابه به‌خوبی داغ شود و بعد روغن زیتون را درون ماهی‌تابه بگذارید و هر۳۰ ثانیه آن را به طرف دیگر برگردانید تا به‌خوبی سرخ شود. هنگامی که از پخت ماهی مطمئن شدید زیر گاز را خاموش کرده و فیله ماهی‌ را درون سینی فر چیده و درون فر قرار دهید تا کمی برشته شود.

برای سرو

نان‌ها را از مایکروفر در آورده و در هر بشقاب قرار دهید، فیله ماهی سالمون را به اندازه متوسط همراه با ماست مخصوص جیمی روی نان گذاشته و یک‌دوم از آب یک لیموی تازه را روی ماهی‌ها بریزید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله