راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ماهی قزل آلای سرخ شده

ماهی قزل آلای سرخ شده

ماهی قزل آلای سرخ شده

موادلازم

ماهی قزل‌آلای پاک کرده:
۲ عدد هر کدام ۷۵۰ گرم

روغن مایع:
یک‌دوم پیمانه۱۲۵ میلی‌لیتر

نمک و فلفل:
به میزان لازم

آرد:
یک‌دوم پیمانه

روش تهیه:

درون و روی ماهی را نمک فراوان پاشیده و ۲۰ دقیقه صبر کرده چون این کار گوشت ماهی را طعم‌دار می‌کندو از متلاشی شدن آن جلوگیری می‌کند.

ماهی را شسته و کاملا خشک کنید. روغن را در یک تابه داغ کرده و ماهی را به آرامی در آرد بغلتانید، سپس به آرامی داخل روغن قرار داده و آن را سرخ کنید. پس از ۶ دقیقه ماهی را به آرامی برگردانده و سمت دیگر ماهی را نیز همان مدت سرخ کنید. روغن ماهی را با دستمال کاغذی گرفته و با سبزیجات آب‌پز یا برنج سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله