راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ماهی کباب بندری

ماهی کباب بندری

ماهی کباب بندری

موادلازم برای ۴ نفر:
فیله ماهی: یک کیلو، خرد کرده

روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه

آبلیمو: ۶ قاشق غذاخوری

آب پیاز: ۶ قاشق غذاخوری

زعفران دم‌کرده: ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

 

روش تهیه:
۱. روغن، آبلیمو، آب پیاز و زعفران را مخلوط کرده و حسابی روی آن نمک و فلفل بپاشید.

۲. تکه‌های ماهی را کاملا خشک کرده و داخل مایه روغن بریزید و حداقل یک ساعت صبر کنید تا ماهی طعم بگیرد.

۳. ماهی‌ها را به سیخ کشیده و روی زغال کباب کنید تا هر دو طرف آن برشته و طلایی شود.


 

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله