راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ماکارون آلبالویی

ماکارون آلبالویی

ماکارون آلبالویی

• تعداد: ۲۲ عدد

• زمان تهیه: ۳۵ دقیقه

• زمان خنک شدن: ۳۰ دقیقه

• زمان پخت: ۱۱ دقیقه

مواد لازم

• ۱٫۵ پیمانه بادام خرد شده

• ۱ ۱/۴ پیمانه شکر

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• ۳ عدد سفیده تخم‌مرغ درشت

• ¼ پیمانه شکر

• ۴ قطره رنگ غذای قرمز

• آیسینگ کره بادام زمینی و آلبالو*

طرز تهیه

۱٫ کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کنار بگذارید.

۲٫ در یک کاسه متوسط، بادام و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ دیگر، سفیده تخم مرغ، وانیل و نمک را با هم‌زن برقی با یکدیگر مخلوط کنید. سپس به تدریج شکر را اضافه کنید و با سرعت بالای هم‌زن هم بزنید. در این مرحله باید رنگ غذا را اضافه کنید و در آخر نیز بادام ها را بریزید.

۳٫ مخلوط سفیده تخم مرغ را درون کیسه شیرینیپزی بریزید. آنها را به صورت دایره در سینی فر با فاصله از هم بریزید. پیش از پخت، ۳۰ دقیقه آنها را کنار بگذارید تا کمی خودشان را بگیرند.

۴٫ فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. آنها را ۱۱ تا ۱۲ دقیقه بپزید. کوکی ها را روd توری قرار دهید تا خنک شوند.

۵٫ سپس روی سطح صاف نیمی از آنها از آیسینگ بادام زمینی بریزید و روی آنها یک لایه دیگر کوکی بگذارید تا ماکارون ها درست شوند.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله