راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

مثلث خامه ای

مثلث خامه ای

مثلث خامه ای

مواد لازم :

آرد

دو پیمانه
بیکینگ‌پودر و نمک
از هر کدام نصف قاشق مرباخوری
شکر
دو قاشق مرباخوری
پنیر پیتزا
۱۲۵ گرم (نصف پیمانه)
خامه
۳۵۰ گرم (یک و نیم پیمانه)
شوید خردشده
یک قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ
یک عدد

طرز تهیه :

آرد، شکر، نمک و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط بعد خامه را اضافه کرده و هم بزنید. کمی از پنیر را کنار گذاشته و بقیه را به مواد بالا اضافه کرده با شوید و همه را با هم مخلوط کنید. خمیر را زیاد ورز ندهید و به صورت مستطیل روی میز کار گذاشته و به شکل مثلث (سه گوش) برش دهید. روی آنها با قلم‌مو تخم‌مرغ زده و پنیر باقی‌مانده را بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پنیرها آب شده و طلایی شوند.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله