راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

مراحل ایجاد پذیرش برای غذاهای جدید در فست فود

مراحل ایجاد پذیرش برای غذاهای جدید در فست فود

مراحل ایجاد پذیرش برای غذاهای جدید در فست فود

گاها فست فودهای حرفه ای بعد از کسب موفقیت نسبی در زمینه بازاریابی و مارکتینگ،تصمیم به ارتقا منو خود می گیرند.

ابتدا به ساکن لازم است تعریفی نسبی از پذیرش را  داشته باشیم:

پذیرش(فرایند پذیرفتن):یک فرایند ذهنی که فرد پس از آگاهی از یک محصول جدید تا پذیرش نهایی از آن می گذرد.که این کلید واژه در فست فود به تصمیمی اطلاق می شود که مشتری تصمیم به استفاده پر تکرار از محصول جدید می گیرد.

مراحل پذیرش محصول جدید در فست فود به شکل زیر می باشد:

  • آگاهی:ابتدا به ساکن باید محصول به صورت مناسبی به نمایش درآید.
  • علاقه:با اطلاع رسانی توسط پرسنل و کاتالوگ باید سعی به ایجاد علاقه در مشتری گردد.
  • ارزیابی:قطعا مشتری به ارزیابی محصول پیشنهادی با سایر انتخاب ها می پردازد.
  • آزمون:مشتری یک بار محصول را تست می نماید.
  • پذیرش:بعد از موفقیت محصول در متقاعد کردن خواسته های مشتری محصول به یکی از انتخابهای مشتری در می آید.

گروه iranhfc (گروه فوق تخصصی راه اندازی فست فود و کافی شاپ)پیشرو و نوآور در راه اندازی و هندلینگ فست فودهای حرفه ای

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله