راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

مربای انجیر

مربای انجیر

مربای انجیر

مواد اولیه:

انجیر خشک ۵۰۰ گرم
شکر دو و نیم استکان
سیب ۱ عدد
آبلیموی تازه ۳ قاشق
آب نیم لیتر
نمک ۱ پنس

طرز تهیه:

انجیر خشک را ۲-۳ ساعت در آب آب سرد خیس می کنیم و خرد میکنیم سپس سیب را رنده کرده و به سیب آبلیمو میزنیم همه مواد را در یک قابلمه ریخته و در حرارت تند می جوشانیم وقتی جوشید حرارت را کم کرده ۵ دقیقه هم میزنیم از حرارت برداشته با بلندر پوره میکنیم دوباره در حرارت کم ۵ دقیقه می جوشانیم سپس از حرارت برداشته و در شیشه می ریزیم و دربش را میبندیم و در جای خنک نگهداری میکنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله