راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

مربای پوست هندوانه

مربای پوست هندوانه

مربای پوست هندوانه

مواد لازم:
پوست هندوانه: یک کیلو
شکر: یک کیلو و ۲۰۰ گرم
آب: ۴ لیوان برای پخت
آهک: ۲۵۰ گرم
آب برای آهک: به مقدار لازم
اسانس هندوانه: ۲ قطره
مغز دانه هل: ۱۰ عدد (در صورت تمایل)
آبلیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱- پوست رویی سبز هندوانه را با پوست‌کن خیلی نازک بگیرید.

۲- سفیدی پوست هندوانه را به هر شکلی که مایل هستید قالب بزنید.

۳- آب و آهک را با هم مخلوط کنید و بعد از صافی رد کنید.

۴- پوست هندوانه را به مدت ۶ تا ۷ ساعت در آب آهک قرار دهید و هر نیم ساعت آن را هم بزنید.

۵- سپس داخل آبکش ریخته و پوست هندوانه را خیلی خوب با آب سرد بشویید طوری که آهک آن کاملا گرفته شود.

۶- به مدت ۸ ساعت اجازه دهید پوست هندوانه داخل آب سرد که چند تکه یخ هم به آن اضافه کرده‌اید قرار بگیرد. در طول این مدت زمان ۵ تا ۶بار آب را عوض کنید.

۷- بعد پوست هندوانه را با آب سرد داخل آبکش بریزید و سپس دوباره با آب سرد پوست هندوانه را بشویید.

۸- در این مرحله پوست هندوانه را روی پارچه بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.

۹- شکر را به همراه ۴ لیوان آب روی حرارت گذاشته و آنقدر هم بزنید تا شکر داخل‌ آب کامل حل شود و البته جوش بیاید.

۱۰- وقتی که آب، ‌جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه روی حرارت کم بجوشد.

۱۱- در این مرحله پوست‌های هندوانه قالب زده را اضافه کرده و بگذارید به مدت یک ساعت با حرارت کم بجوشد.

۱۲- حالا آبلیمو و آب پوست هندوانه را اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید دانه‌های هل را هم اضافه کنید و بگذارید مربا به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بجوشد.

۱۳- وقتی که مربا غلیظ شد حرارت را خاموش کنید و اسانس را داخل آن بریزید.
نکته:

می‌توانید برای خوشرنگ شدن مربا به جای آب پوست هندوانه یک لیوان آب گوشت هندوانه را داخل مربا بریزید که در این صورت باید اجازه دهید مربا حتما ۳۰ دقیقه بجوشد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله