راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

مرصع پلو

مرصع پلو

مرصع پلو

● مـواد لازم (برای۴ نفر)

برنج/۳لیوان/۵۶۰کیلوکالری

 

سینه مرغ/۳۰۰گرم/۵۰۰کیلوکالری

کشمش پلویی/۱لیوان/۱۲۰کیلوکالری

 

زرشک/۵/۰لیوان/۰کیلوکالری

خلال بادام/۵قاشق غذاخوری/۲۲۵کیلوکالری

 

خلال پسته/۵قاشق غذاخوری/۲۲۵کیلوکالری

پیاز خرد شده/۱لیوان/۲۵کیلوکالری

 

نبات/۱بند انگشت/۲۰کیلوکالری

روغن کانولا/۵قاشق غذاخوری/۴۵۰کیلوکالری

 

خلال پرتقال/به میزان دلخواه /۰کیلوکالری

نمک، زردچوبه و زعفران آب کرده/به میزان دلخواه صفر/۰کیلوکالری

 

 

● طـرز تـهـیـه

 

برای شروع، برنج را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب و کمی نمک خیس کنید و سپس در آب جوش بریزید و آبکش کنید. در تابه ای پیاز را در ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا سرخ کنید و به آن تکه های مرغ را بیفزایید و ادویه ها (نمک، زردچوبه و کمی زعفران آب کرده) را اضافه کنید. در این مخلوط، ۳ لیوان آب بریزید تا با حرارت ملایم بپزد. در تابه ای دیگر، خلال های بادام و پسته را در ۳ قاشق غذاخوری روغن و کمی زعفران تفت دهید و در ظرفی جداگانه بگذارید. کشمش و خلال های پرتقال (البته شیرین شده با نبات) را نیز جداگانه تفت دهید. پس از دم کشیدن برنج، هنگام کشیدن، لابه لای آن تکه های مرغ را قرار دهید و روی آن را با خلال ها، کشمش، زرشک و برنج زعفرانی بپوشانید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله