راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

مرغ تندوری هندی

مرغ تندوری هندی

مرغ تندوری هندی

مواد لازم :

ماست

۲۰۰ گرم
زنجبیل تازه، رنده شده
یک قاشق غذاخوری
سیر، له شده
یک قاشق غذاخوری
رب تندوری
یک قاشق غذاخوری
رنگ غذای مخصوص تندوری (دلخواه)
½ قاشق چایخوری
زیره
۲ قاشق چایخوری
تخم گشنیز
۲ قاشق چایخوری
گرام ماسالا
یک قاشق چایخوری
پودر پاپریکا
½ قاشق چایخوری
ران و سینه مرغ
یک کیلوگرم
مواد لازم برای تهیه سس نعناع:

ماست

۲۰۰ گرم
نعناع، درشت خرد شده
یک دسته کوچک
گشنیز، درشت خرد شده
یک دسته کوچک
پیاز کوچک، درشت خرد شده
½
گوجه فرنگی، درشت خرد شده
یک عدد
دانه انار خشک، آسیاب شده
۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه
یک قاشق چایخوری
پودر فلفل چیلی,نمک
به مقدار لازم
طرز تهیه :

برای آماده کردن مرغ همه مواد را به غیر از مرغ درون یک کاسه ریخته و هم بزنید تا کامل مخلوط شود. تکه های مرغ را در این مخلوط ریخته و به خوبی هم بزنید تا کاملاً به خورد یکدیگر بروند. بگذارید به مدت دو ساعت داخل یخچال بماند.

برای تهیه سس نعناع مواد را داخل مخلوط کن ریخته و به اندازه دلخواه پودر چیلی و نمک به آن اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود.

فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید. مرغ ها را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید و سپس حرارت را کم کنید تا ۱۲۰ درجه سانتیگراد و تا پخت کامل ادامه دهید. با سس نعناع سرو نمایید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله