راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

مسقطی زردآلو

مسقطی زردآلو

مسقطی زردآلو

مواد لازم:

برگه زردآلو: ۲۲۵ گرم
شکر: ۵۰ گرم
مغز بادام : ۵۰ گرم
کمپوت فیله پرتقال: ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
خامه و پودر دارچین: به دلخواه
آب: ۴۵ میلی لیتر

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا برگه های زردآلو را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در مقداری آب خیس کنید تا سنگ ریزه های آن کاملا خارج شود. برگه ها را با چاقوی خیلی تیز، ریز خرد کرده و در قابلمه مناسب با در بسته به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

۲٫ در این مرحله شکر را اضافه کنید و مجددا ۱۰ دقیقه دیگر بپزید تا آب آن کاملا گرفته شود.

۳٫ حال بادام خرد شده و کمپوت فیله پرتقال را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

۴٫ در یک کاسه کوچک زرده تخم مرغ و شکر را آنقدر بزنید تا ذرات شکر کاملا حل شود و بعد مواد را روی کاغذ روغنی پهن کنید، سپس سطح این مخلوط را به کمک یک چاقو، کاملا صاف کنید و با کمک همان کاغذ مواد را رول کنید و آن را حداقل به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. این دسر را می توان با خامه و دارچین تزیین کرد.

نکته ۱: توجه داشته باشید که حتما برگه های طبخ شده غلیظ شود و دیگر آب اضافه نداشته باشد.

نکته ۲: درصورتی که کمپوت فیله پرتقال در دسترس نبود، می توانید مقداری فیله پرتقال را با شکر بپزید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله