راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

یک سرآشپز حرفه ای چه مشخصاتی دارد؟

یک سرآشپز حرفه ای چه مشخصاتی دارد؟

یک سرآشپز حرفه ای چه مشخصاتی دارد؟

هنگام راه اندازی رستوران و یا راه اندازی فست فود سرمایه گذار باید دید جامعی داشته باشد و تصمیمات متعددی برای موفقیت رستوران خود باید بگیرد. انتخاب یک سرآشپز حرفه ای از مهمترین تصمیمات هنگام راه اندازی یک رستوران است. برخلاف تصور عموم مردم توانایی طبخ غذا تنها ویژگی برجسته یک سرآشپز حرفه ای نیست بلکه از نظر اخلاقی و مهارت های فردی هم یک سرآشپز حرفه ای باید دارای ویژگی های خاصی باشد.

دراین نوشتار شما را با مشخصات یک سرآشپز حرفه ای آشنا می کنیم:

۱- علاقه قلبی به کار

یک سرآشپزحرفه ای باید به کار خود علاقه قلبی داشته باشد و در همه شرایط انجام صحیح کارها را در اولویت قرار دهد.

سرآشپز بودن کار بسیار سختی است و بدون علاقه موفقیت در این حرفه تقریبا غیر ممکن است، در دنیای پر رقابت کنونی تنها کسانی پیروز خواهند بود که کار را با عشق و علاقه انجام می دهند و حرفه شان یکی از سرگرمی های مورد علاقه شان به حساب می آید.

۲- خلاقیت

سرآشپز حرفه ای فرد خلاقی است که در هر لحظه به فکر بهبود منو،استفاده بهینه از مواد اولیه و کاهش هزینه های اضافی است.

خلاقیت تنها به تهیه غذاهای خوش طعم و با کیفیت محدود نمی شود شیوه اداره صحیح آشپزخانه و مدیریت صحیح منابع و مصارف از دیگر وظایف یک سرآشپز حرفه ای است.

۳- توانایی مدیریت کارکنان آشپز خانه

انتخاب کارکنان آشپزخانه اغلب از وظایف سرآشپز است وی باید بتواند افراد حرفه ای را انتخاب کرده و به درستی از پس مدیریت امور مختلف آشپزخانه برآید.

داشتن یک تیم حرفه ای به تنهایی کافی نیست مدیریت و استفاده بهینه از توانایی های کارکنان هم از اهمیت بالایی برخوردار است.

۴- جزئی نگری

یک سرآشپز حرفه ای باید به جزئیات هم اهمیت دهید و در کنار مدیریت کلان آشپزخانه به تک تک غذاهایی که از آشپزخانه خارج می شوند نظارت داشته و کیفیت آن ها را بسنجد.

هنگام راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود دقت کنید جزئی نگری یکی از مواردی است که بهتر است کارکنان آشپزخانه وسالن پذیرایی از آن برخوردار باشند.

۵- شناخت کسب و کار

شناخت صنعت غذا و آشنایی با اصول مدیریتی از دیگر مشخصه های سرآشپز حرفه ای است.

این ویژگی با کار و تمرین به دست می آید و سرآشپزهایی که سابقه کاری بیشتری دارند اغلب به خوبی با محیط کار و مشخصات آن آشنا هستند.

برخی اوقات سرآشپز حرفه ای از طریق شرکت در دوره های آموزشی معتبری که در سراسر جهان برگزار می شود به شناخت کسب و کار و آگاهی از صنعت غذا دست پیدا می کند.

سرآشپزی که از دوبال تجربه و دانش برخوردار باشد قطعا از کارایی بسیار بالایی برخوردار بوده و قادر است رستوران شما را به موفقیت های چشم گیری برساند.

طی سال های اخیر به شناخت کسب و کار اهمیت ویژه ای داده می شود و مدیران رستوران به دنبال استخدام نیروهای آگاه و کاربلد هستند.

نتیجه گیری

اگرچه طبخ بهترین غذا مهمترین ویژگی یک سرآشپز حرفه ای به شمار می آید اما در کنار این ویژگی یک سرآشپز حرفه ای باید از توانمندی های مدیریتی و شخصیتی دیگری هم برخوردار باشد. هنگام راه اندازی رستوران و یا راه اندازی فست فود یکی از مهمترین تصمیماتی که مدیران باید بگیرند بکارگیری یک سرآشپز مناسب است. بزرگترین هزینه نیروی انسانی رستوران به سرآشپزو تیم آشپزخانه تعلق می گیرد و همین امر اهمیت سرآشپز حرفه ای را در حیات رستوران مشخص می کند. هنگام انتخاب کارکنان رستوران باید از نظرات سرآشپز خود استفاده کنید.

 

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله