راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

منابع انسانی یا ماشین آلات در فست فود و کافی شاپ

منابع انسانی یا ماشین آلات در فست فود و کافی شاپ

منابع انسانی یا ماشین آلات در فست فود و کافی شاپ

بنا به گفته بسیاری از صاحبان  مشاغل خصوصا  صنف غذا،یکی از مهمترین و مشکلترین بخشهای کار،بخشهای است که حضور منابع انسانی در آن نقش  پر رنگی بازی می کند.معمولا در صنعت فست فود یا کافی شاپ این سوال از دیر باز وجود داشته ، که در مرحله راه اندازی فست فود یا کافی شاپ اتخاذ استراتژی بر مبنای تجهیزات موفق تر است یا منابع انسانی.

البته هر یک از استراتژی های فوق دارای مزایا و معایبی می باشد،از جمله:

راه اندازی فست فود یا کافی شاپ با اتخاذ استراتژی بر مبنای تجهیزات:

مزایا:

  • کاهش هزینه های جاری به صورت چشمگیر
  • عدم  وجود برخی از مسائل اداری و بهداشتی مرتبط با منابع انسانی
  • کیفیت یکسان در خروجی
  • انظباط ماشینی

معایب:

  • هزینه اولیه بالاتر
  • ریسک بالاتر در شروع کار
  • نیاز به پرسنل ماهر تر

راه اندازی فست فود یا کافی شاپ با اتخاذ استراتژی بر مبنای منابع انسانی:

مزایا:

  • هزینه اولیه پایین تر
  • امکان وجود خلاقیت و نوآوری
  • کمک به حل معضل بیکاری در جامعه

معایب:

  • امکان وجود تعارض بین منافع پرسنل و کارفرما
  • مشکلات عدم انطباق فرهنگی بین پرسنل و کارفرما
  • ترک کار و جابجایی فراوان
  • ….

tryytrtyr777777777777

در گروه iranhfc (گروه راه اندازی فست فود و کافی شاپ)  کارشناسان خبره با ایجاد برنامه های ترکیبی حالت بهینه را طراحی می نمایند.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله