راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

مهمترین دلایل شکست رستوران چیست؟

مهمترین دلایل شکست رستوران چیست؟

مهمترین دلایل شکست رستوران چیست؟

شکست رستوران تنها به معنی هدر رفتن سرمایه اولیه نیست، به مفهوم از دست رفتن اشتغال چندین نفر و به باد رفتن آرزوها و امیدهایشان هم هست. بنابر این شناخت عوامل اصلی شکست رستوران می تواند در پیشگیری از وقوع این اتفاق تاثیر به سزایی داشته باشد و کمک کند از شکست های احتمالی پیشگیری کنید.

در این نوشتار به تشریح مهمترین عوامل شکست رستوران خواهیم پرداخت که بهتر است پیش از راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود از آن ها مطلع باشید.

دلایل شکست رستوران

۱-مکان استیجاری

یکی از مهمترین عوامل شکست رستوران نداشتن تملک و استیجاری بودن فضای رستوران است، هزینه های بالای اجاره ملک سبب می شود رستوران ها مجبور شوند بخش عمده ای از درآمد های خود را به پرداخت اجاره بها اختصاص بدهند که سبب می شود برای خرید مواد اولیه، پرداخت حقوق کارکنان و سرمایه گذاری جهت تحقق اهداف دراز مدت با مشکل مواجه شوند.

۲- بی توجهی به اصول مشتری مداری

یکی دیگر از دلایل شکست رستوران بی توجهی به اصول مشتری مداری است، بسیاری از کارآفرینان و صاحبان کسب و کار به محض اینکه یک ایده به ذهنشان خطور می کند فقط به ایده خودشان می چسبند و تلاش می کنند تنها آن ایده را پیش ببرند که ممکن است در این مسیر صدای مشتری نیازهای او را فراموش کنند.

این درحالیست که مشتری مهمترین مالک یک رستوران است و اگر می خواهید حیات کسب و کار شما تداوم داشته باشد باید به خواست های مشتری توجه کنید و حتی اگر لازم بود برای جلب مشتری از ایده اولیه خود هم دست بکشید.

بی توجهی به این امر شکست رستوران را به دنبال خواهد داشت.

۳- نداشتن برنامه برای مشتریان ناراضی

تصور اینکه تمام مشتریان شما قرار است از غذا و سرویس دهی راضی باشند یک امل محال است شما برای پیشگیری از شکست رستوران باید برای کاهش تعداد مشتریان ناراضی برنامه های بلند مدت داشته باشید و برای کوتاه مدت هم تلاش کنید به هر نحوی شده رضایت مشتریان ناراضی را جلب کنید تا حداقل در فضای مجازی بر علیه شما تبلیغات راه نیندازند هر مشتری ناراضی چه اهل اعتراض باشد و چه نه ممکن است چندین مشتری شما را از سر زدن به رستوران شما منصرف کند.

راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود بدون داشتن برنامه مدون برای مشتریان ناراضی ممنوع.

۴- بی توجهی به دکوراسیون رستوران

بی توجهی به دکوراسیون یا شکل و ساختار رستوران می تواند سبب شکست رستوران شود.

نخستین عنصری که یک مشتری به وسیله آن با رستوران شما ارتباط برقرار می کند شکل ظاهری رستوران شماست بنابراین باید سعی کنید با حداقل هزینه مطلوب ترین نتیجه را بدست آورید تا مشتری به محض مشاهده رستوران شما متوجه حال و هوای رستوران و نوع غذاهایی که شما ارائه می کنید بشود.

۵- بی نظمی

نظم در کلیه امور یک رستوران از واجبات است اگر نتوانید نظم را به درستی برقرار کنید و کلیه امور روال منطقی طبیعی خاص خود را نداشته باشند شکست رستوران امری طبیعی خواهد بود.

البته برای برقراری نظم لازم است به اصول اولیه رستوران داری توجه کنید در غیر این صورت ممکن است نتوانید نظم لازم را برقرار کنید.

نتیجه گیری

شکست رستوران بارعایت اصول رستوران داری و تسلط بر قوانین قابل پیشگیری است. شما باید پیش از راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود در این زمینه مطالعه کرده و تلاش کنید از تجارب گذشتگان استفاده کنید. هرگز نباید فراموش کنید لحظه ای غفلت ممکن است به شکست رستوران و هدر رفت سرمایه شما منجر شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله