راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

مهمترین نکات در مورد چک لیست مشتریان

مهمترین نکات در مورد چک لیست مشتریان

مهمترین نکات در مورد چک لیست مشتریان

چک لیست مشتریان یکی از مهمترین کارهایی است که در سرویس دهی به مهمانان باید به آن پایبند باشید و به اجرای صحیح آن نظارت داشته باشید.

چک لیست مشتریان جهت ساماندهی به سفارشات و خدمات دهی مناسب به مشتریان مورد استفاده قرار می گیرد تا اطمینان حاصل کنیم آشپز خانه به درستی به تمامی مشتریان سرویس دهی می کند. هنگام راه اندازی رستوران و یا راه اندازی فست فود باید حتما این نکته را در نظر بگیرید و تلاش کنید چک لیست مشتریان را به کامل ترین شکل ممکن تهیه کنید.

یکی از راه هایی که به تهیه راحت تر چک لیست مشتریان کمک می کند تهیه راهنمای خرید است به این ترتیب راحت تر می توانید به مشتریان سرویس بدهید.این راهنما کمک می کند انواع مشتری را شناسایی کرده و در خدمت رسانی به آن ها دقیق تر عمل کنید.

انواع مختلفی از چک لیست مهمان وجود دارد که شما می توانید برمبنای سیاست های کاری و نوع رستوران خود از آن استفاده کنید.

امیدوارم این گزارش به شما در انتخاب بهتر کمک کند.

جزئیات چک لیست مشتریان

چک لیست مشتریان باید شامل موارد زیر باشد:

ثبت سفارشات

چک لیست مناسب یاد امکاناتی مثل درج تاریخ، مبلغ قابل پرداخت و تعدادمهمانان را داشته باشد.

در بسیاری از رستوران ها، صندلی ها شماره گذاری نشده تا مشتریان به راحتی بتوانند هرکجا که دوست دارند بنشینند. چک لیست مشتریان باید انعطاف پذیر باشد تا به راحتی بتوان به تمام مشتریان بر مبنای محل استقرار انتخابی خودشان خدمت رسانی کند.

چنین چک لیستی قابلیت خدمات رسانی به مشتریان خارج از لیست و بیرون بر راه هم خواهد داشت.

امکان درج جزئیات

یک چک لیست مناسب باید این قابلیت را داشته باشد که تمام سفارشات را با جزئیات مورد نظر مشتری در آن درج کرد. پیش غذا، غذای اصلی و دسر به همراه نکات مد نظر مشتری مثل اینکه دسرفاقد خامه باشد یا مثلا استیک نیمه پز سرو شود.

این امر به سرعت عمل آشپزخانه هم کمک می کند.همچنین امکان درج جزئیات به عملکرد بهتر سیستم حسابداری منجر خواهد شد.

حتی الامکان در چک لیست مشتریان باید بتوان محل استقرار هر مشتری را هم درج کرد تا کارکنان رستوران هنگام ارائه سفارش به مشکل برنخورند.

بخش درج نوشیدنی ها

معمولا مشتریان در کنار سفارش غذا نوشیدنی های دلخواه خود را هم سفارش می دهند برای اینکه نکته ای از قلم نیفتد بایددر چک لیست مشتریان بخش جداگانه ای جهت درج نوشیدنی های دلخواه آن ها هم وجود داشته باشد.

بهترین گزینه برای تهیه چک لیست مشتریان سیستم های آنلاینی هستند که همزمان سفارش دریافتی را به آشپزخانه و بخش حسابداری منتقل می کنند و درعین حال دوستار طبیعت بوده و کاغذ زیادی هم نیاز ندارند.

اهمیت شماره مشتریان

چک لیست مشتریان بر مبنای شماره مشتری و محل استقرار او به شما امکان پیگیری بهتر و راحت تر سفارشات مشتری را می دهد از این رو هنگام راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود باید تلاش کنید یک چک لیست مشتریان که قابلیت مشخص کردن محل استقرار مشتریان را داشته باشد تهیه کنید.

نتیجه گیری

چک لیست مشتریان یکی از مهمترین مواردی است که هنگام راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود باید در مورد آن تصمیم گیری کنید. به این ترتیب مدیریت مشتریان و خدمت رسانی بهتر به ایشان ساده تر خواهد شد.

چک لیست مشتریان باید به صورت اختصاصی و برمبنای نیاز رستوران شما تهیه و طراحی شود.تهیه چک لیست به صورت آنلاین می تواند مدیریت امور را ساده تر کند.

مقاله کاربردی: چگونگی راه اندازی رستوران کوچک قدم به قدم

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله