راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

موس بلوط

موس بلوط

موس بلوط

مواد لازم:

خامه فرم‌گرفته: ۳۵۰ گرم
زرده‌ تخم‌مرغ: شش عدد
ژلاتین: ۱۲ ورق
شکر: ۲۰۰ گرم
شیر:۲۰۰ میلی‌لیتر
پودر بلوط یا فندق: ۱۰۰ گرم
وانیل مایع: یک قاشق چای‌خوری
نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱٫ ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا کاملا شل شوند، سپس آنها را از آب سرد خارج کرده و در ظرفی که بهتر است استیل باشد می‌ریزیم. حالا مقدار کمی آب‌جوش به آن اضافه کرده و روی بخار سماور یا کتری قرار داده و اجازه می‌دهیم تا ژلاتین ذوب شود.

۲٫ پودر بلوط را نیز تفت می‌دهیم تا کمی تست شود. در مرحله بعدی زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل ظرفی مسی یا استیل ریخته و روی بخار آب جوش قرار می‌دهیم و با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا کاملا پف کرده و روشن شوند، سپس شیر و نشاسته ذرت را به آن اضافه می‌کنیم و داخل یک قابلمه که بهتر است مسی باشد ریخته و روی حرارت ملایم آنقدر هم می‌زنیم تا کرم پخته و نسبتا غلیظ شود.

۳٫ در این زمان کرم را کنار می‌گذاریم تا خنک شود. حالا کرم، خامه، پودر بلوط و ژلاتین را با هم خوب مخلوط کرده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل یخچال یا فریزر می‌گذاریم. پس ازخارج کردن کرم از قالب آن را با اسپری ولوت و خمیر مارسیپان تزئین می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله