راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

موس سمنو

موس سمنو

موس سمنو

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ: چهار عدد
شکر: ۱۵۰ گرم
خامه فرم‌گرفته: ۲۰۰ گرم
سمنو: ۴۰۰ گرم
ژلاتین: دو قاشق غذاخوری سرصاف
آب سرد: یک‌سوم لیوان

روش تهیه:

۱٫ ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر و درصورت تمایل یک‌دوم قاشق چای‌خوری وانیل آنقدر می‌زنیم تا کاملا کف کرده و کرم و کش‌دار شوند.

۲٫ برای این کار بهتر است ظرفی را که داخل آن تخم‌مرغ‌ها را هم می‌زنیم استیل بوده و روی یک قابلمه آب درحال جوشیدن قرار دهیم تا زرده‌ها کاملا حالت خامی خود را از دست بدهند.

۳٫ در این مرحله با لیسک، سمنو و خامه فرم‌گرفته را با زرده‌های تخم‌مرغ مخلوط می‌کنیم و ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب‌جوش قرار می‌دهیم تا کاملا ذوب شود سپس ژلاتین را به مواد اضافه کرده و همه را دوباره با لیسک خوب مخلوط می‌کنیم و داخل قالب یا قالب‌های کوچک موردنظر می‌ریزیم.

۴٫ بهتر است موس را حتما یک شب داخل یخچال قرار دهیم و در آخر آن را داخل قالب سیلیکونی بریزیم پس از این مدت موس را از قالب خارج کرده و با هرچیزی می‌توانیم آن را تزئین کنیم.

۵٫ من در این عکس برای تزئین از اسپری (ول وی) مخصوص تزئین روی دسر استفاده کرده‌ام.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله