راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

موس شیر عسل کاراملی

موس شیر عسل کاراملی

موس شیر عسل کاراملی

مواد لازم:

خامه ‌فرم‌گرفته: ۵۰۰ گرم
شیرعسلی کاراملی: یک قوطی
عسل: سه قاشق غذاخوری
سرلاک گندم و عسل: سه قاشق غذاخوری
زرده تخم‌مرغ: شش عدد
وانیل: یک قاشق چای‌خوری
ژلاتین: هشت ورق
سیروپ کارامل: ۱۵۰ میلی‌لیتر

روش تهیه:

۱٫ ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ، شکر و وانیل را می‌زنیم تا پف کنند، سپس عسل و شیر عسلی را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

۲٫ بهتر است این کار را روی بخار آب جوش انجام دهیم تا زرده‌ها بپزند. مخلوط زرده را با خامه فرم گرفته و پودر سرلاک مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.

۳٫ ورقه‌های ژلاتین را داخل آب سرد می‌گذاریم تا نرم شوند سپس داخل ظرفی فلزی قرار داده و روی بخار آب می‌گذاریم تا ذوب شوند.

۴٫ ژلاتین را به مواد اضافه کرده و همه را هم می‌زنیم. مواد را داخل قالب مورد نظر ریخته و در یخچال می‌گذاریم. پس از شش ساعت دسر را برگردانده و روی آن را تزئین می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله