راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

موس پسته با تزئین گل رز

موس پسته با تزئین گل رز

موس پسته با تزئین گل رز

مواد لازم:

خامه ‌فرم‌ گرفته: ۴۰۰ گرم
شیرعسلی: ۲۰۰ گرم
عسل: سه قاشق غذاخوری
سرلاک گندم و عسل: سه قاشق غذاخوری
زرده تخم‌مرغ: شش عدد
وانیل: یک قاشق چای‌خوری
پودر پسته: ۲۰۰ گرم
ژلاتین: ۱۰ ورق

روش تهیه:

۱٫ ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ، شکر و وانیل را هم می‌زنیم تا پف کنند، عسل و شیرعسلی را به آنها اضافه کرده و هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. بهتر است این کار را روی بخار آب جوش انجام دهیم تا زرده‌ها بپزند. مخلوط زرده را با خامه فرم گرفته، پودر سرلاک و پودر پسته مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.

۲٫ ورقه‌های ژلاتین را داخل آب سرد قرار داده تا نرم شوند سپس داخل ظرفی فلزی قرار داده و روی بخار آب می‌گذاریم تا ذوب شوند. ژلاتین را به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.

۳٫ مواد را داخل قالب‌های نیمکره‌ای یا استوانه‌ای می‌ریزیم. برای تزیین با خمیر فوندانت صورتی تعدادی پره گل رز آماده می‌کنیم و مانند تصویر دسر را تزیین می‌کنیم.

نکته:

برای آماده کردن این پره های رز که روی موس تزیین کرده ام از خمیر فوندانت صورتی استفاده کرده ام . در غیر این صورت می توانیم از خمیر مارسیپان یا خمیر شکلات یا حتی پره رز طبیعی استفاده کنیم. برای استفاده از پره های گل رز طبیعی بهتر است آنها را در مرنگ و شکر بزنیم تا شکل یخی پیدا کرده و خوش حالت تر بمانند.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله