راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

موناکو

موناکو

موناکو

مواد لازم برای ۴ نفر
لیموترش: یک عدد فیله
پرتقال: یک عدد فیله
عرق بهارنارنج: نصف فنجان
یخ: بیشتر از نصف لیوان
شکر: یک قاشق غذاخوری
روش تهیه یک:

تمامی مواد ذکر شده را درون پارچ میکسر ریخته و به مدت یک دقیقه و با سرعت بالا میکس کنید تا مواد یکدست شوند.

روش تهیه۲:

ابتدا آبلیمو و آب پرتقال را گرفته و درون لیوان موردنظرتان بریزید، سپس یخ و عرق بهارنارنج را نیز افزوده و برای شیرین‌تر شدن آن از عسل رقیق شده استفاده کنید. (در این روش نیازی به میکسر نیست.)

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله