راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

موهیتوی تمشک

موهیتوی تمشک

موهیتوی تمشک

تعداد: ۸ نفر

زمان تهیه: ۱۵ دقیقه

مواد لازم

• ¼ پیمانه شکر

•¼ پیمانه برگ های نعنا

•سه پیمانه آب سرد

• یک و نیم پیمانه آب تمشک

• نصف پیمانه آب لیموترش

• یک و نیم پیمانه آب گازدار خنک

• قالب های یخ

• تمشک تازه، تکه های لیمو یا برگ های تازه نعنا

طرز تهیه

۱٫ داخل پارچ، شکر و ۱/۴ پیمانه برگ های نعنا را با هم مخلوط کنید. با کمک قاشق چوبی برگ های نعنا را فشار دهید تا عصاره آنها خارج شود. آب سرد، آب تمشک و آب لیمو را اضافه کنید. هم بزنید تا شکر حل شود. در صورت تمایل در پارچ را ببندید و ۲۴ ساعت داخل یخچال نگهداری کنید.

۲٫ به آرامی آب گازدار را اضافه کنید. به آرامی هم بزنید. قالب های یخ را اضافه کنید. در صورت تمایل تمشک، تکه های لیمو و برگ های نعنا را اضافه کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله