راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

مینی تارت کیوی

مینی تارت کیوی

مینی تارت کیوی

مواد لازم

۱ پیمانه نارگیل خردشده
۱ پیمانه گردو
۱٫۲ پیمانه خرمای بدون هسته
۳ عدد کیوی
۱٫۴ پیمانه آب لیموی تازه
۱ ق چ رنده پوست لیمو
۱٫۴ پیمانه عسل

۱- ابتدا ۱۲-۱۰ عدد قالب مافین را چرب کنید و کنار بگذارید. نارگیل و گردو را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و کاملا مواد را با هم مخلوط کنید. اکنون خرماها را داخل دستگاه بریزید و دوباره مواد را با هم مخلوط کرده و حالت چسبندگی پیدا کنند. از مخلوط حاصل به میزان ۱٫۲ و ۱ س کف هر کدام از قالب ها با مخلوط حاصل پر شود.

۲- پوست کیوی ها را بگیرید. آنها را به ۴ قسمت برش داده و دانه های داخل شان را جدا کنید. حالا گوشت کیوی را به همراه آب لیمو، رنده پوست لیمو و عسل داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید که مخلوط نرم و یکدستی حاصل شود.

۳- به میزان ۲-۱ ق س از مخلوط حاصل را روی هرکدام از قالب ها بریزید، سپس یک ورقه نازک از کیوی روی مواد هرکدام از قالب ها قرار دهید و قالب ها را به مدت ۶۰- ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. اگر دوست دارید می توانید برش های کیوی را با پوست روی مواد قراردهید.

۴- حالا قالب ها را از یخچال درآورید، تارت ها را از داخل قالب ها جدا کنید سپس داخل ظرف مناسب قرار داده و سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله