راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

مینی کیک شکلاتی

مینی کیک شکلاتی

مینی کیک شکلاتی

مواد لازم برای ۴ نفر

۱۰۰ گرم مارگارین
۱۰۰ گرم شکر قهوه‌ای
۱۳۰ گرم شکر سفید
۲ عدد تخم‌مرغ درشت
۱۸۰ گرم آرد
۳۰ گرم نشاسته ذرت
۱ ق چ بیکینگ‌پودر
۱ ق چ پودر دارچین
۲ /۱ ق چ پودر جوز هندی
۶۰ گرم پودر کاکائو
۳ /۱ پیمانه ماست
۴ /۱ ق چ جوش‌شیرین
۲۰۰ گرم پوره کدوحلوایی بخار پز شده
به میزان لازم شکلات شیری
به میزان لازم شکلات های قالبی رنگی

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. کف و دیوار قالب‌های ۱۰ سانتی را چرب کنید.

۲٫ در یک کاسه آرد، پودر کاکائو، بیکینگ‌پودر، جوش‌شیرین، دارچین ، جوز هندی و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید، سپس آنها را الک کرده و در یک ظرف مناسب بریزید.

۳٫ در یک کاسه دیگر مارگارین و شکرها را بریزید و آنها را خوب بزنید تا کرمی شکل شوند. حال تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کنید و بعد از هر تخم‌مرغ مواد را خوب مخلوط کنید.

۴٫ حال ماست را به مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. مواد خشک را در دو مرحله به مایه اضافه کرده و خوب هم بزنید. در انتها پوره کدوحلوایی را اضافه کنید. همه مواد را خوب هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.

۵٫ از مایه حاصل، داخل قالب‌ها بریزید و پر کنید، سپس آنها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک‌ها کاملا بپزند، سپس آنها را از فر درآورده و صبر کنید تا خنک شوند.

۶٫ بعد از خنک شدن کیک‌ها، آنها را از قالب‌هایشان جدا کنید و با شکلات شیری و شکلات رنگی تزیین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله