راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

مینی کیک

مینی کیک

مینی کیک

مواد لازم برای ۱۲ مافین

آرد سفید: ۲ پیمانه
شکر: نصف پیمانه
بیکینگ‌پودر: ۲ تا۳ قاشق چای‌خوری
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
آب سیب: سه‌چهارم پیمانه
روغن مایع: یک‌سوم پیمانه
تخم‌مرغ درشت: یک عدد
دارچین: یک قاشق چای‌خوری
سیب زرد: دو عدد، پوست‌کنده و نگینی شده

روش تهیه:

۱-فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید، داخل قالب مافین کپسول‌های مافین را چیده و کمی چرب کنید.

۲- در یک کاسه کوچک آرد، شکر، بیکینگ‌پودر، دارچین و نمک را کاملا مخلوط کنید.

۳- تخم‌مرغ را در کاسه جداگانه بزنید تا یک‌دست شود اما کف نکند، سپس با آب سیب و روغن مخلوط کنید.

۴- مواد خشک مخلوط شده را به مایه تخم‌مرغ اضافه کرده و کمی هم بزنید تا مواد فقط مخلوط شود. سیب خردشده را اضافه کرده و مخلوط کنید.

۵- داخل کپسول‌ها را تا دوسوم حجم آنها با مایه مافین پر کرده و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر آن را بپزید تا مافین‌ها پف کرده و روی آن کمی برشته شود.

نکات:

۱-مقدار بیکینگ‌پودر به کیفیت آن بستگی دارد.

۲-برای امتحان پختگی مافین‌ها، یک خلال دندان داخل آن فرو کنید، اگر پس از خروج مایه مافین به آن نچسبیده بود مافین آماده است.

۳- پس از پایان زمان پخت ۵ تا ۷ دقیقه از بالا به مافین‌ها حرارت دهید.

۴-پس از خارج کردن مافین‌ها از فر صبر کنید تا قالب خنک شود، سپس آنها را خارج کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله