راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

میکس گرانولا

میکس گرانولا

میکس گرانولا

مواد لازم برای ۴ نفر:

عسل رقیق شده
۵ قاشق غذاخوری
جو
۲۰۰ گرم
مغز (بادام، فندق، گردو، پسته)
۱۵۰گرم
مغز تخمه آفتاگردان، کدوتنبل و کنجد
۵۰ گرم
پودرنارگیل
۵۰ گرم
میوه‌های خشک‌‌شده (کشمش و زردآلو)
۵۰گرم
شیر
به میزان دلخواه
روغن زیتون
۵ قاشق غذاخوری

روش تهیه:
فر را در درجه حرارت ۰۸۱درجه سانتی‌گراد یا ۰۵۳درجه فارنهایت قرار دهید. سینی فر را بیرون آورده و تمامی مغزها را درون آن بریزید. عسل رقیق شده را روی کل مغزها ریخته و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و به خوبی با یک قاشق هم بزنید تا روغن به همه جای آن برسد. برای مدت ۵۲دقیقه سینی را داخل فر بگذارید. هر ۵دقیقه یک‌بار سینی را بیرون آورده و با یک قاشق چوبی آن را له کنید و بعد دوباره داخل فر بگذارید. وقتی که مغزها به رنگ طلایی درآمد آن را از فر بیرون آورده و میوه‌های خشک‌شده را اضافه کنید و بگذارید تا سرد شود. درهمین حال پودر نارگیل را با دست روی کل مواد پخش کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله