راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

میگو اندونزیائی معطر

میگو اندونزیائی معطر

میگو اندونزیائی معطر

مواد لازم:

 

میگو ۱ کیلوگرم

 

پیاز ۲ عدد متوسط

 

گوجه ۲ عدد

 

لیمو ترش ۱ عدد

 

فلفل ۱قاشق غذاخوری

 

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

 

شکر ۳ قاشق غذاخوری

 

سیر ۲ حبه

 

نمک به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

 

۱. گوجه فرنگی ها را پوست کنده و همراه پیاز و سیر و فلفل چیلی ۵ دقیقه در غذاساز مخلوط کنید تا خمیری نرم حاصل شود .

 

۲. روغن زیتون را در تابه ای مناسب حرارت داده سس را اضافه کنید به همراه شکر و نمک ۱۰ دقیقه تفت دهید .

 

۳. آبلیمو را اضافه کرده و سس را از روی حرارت بردارید .

 

۴. میگو ها را یک ساعت داخل پیاز و رنده پوست لیمو بخوابانید .میگوها را در روغن سرخ کرده بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن کشیده شود .

 

۵. سس بلادو را دوباره گرم کرده و میگو ها را ۷-۱۰ دقیقه در سس حرارت دهید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله