راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

میگو لقمه با طعم متفاوت

میگو لقمه با طعم متفاوت

میگو لقمه با طعم متفاوت

مواد لازم برای ۲-۳ نفر

۵۰۰ گرم میگو

۱ عدد هویج خلالی خرد شده

۲ ق س روغن‌زیتون

۱ ق ج کنجد

۱ عدد پیاز خرد شده

۱ پیمانه برگ کلم خرد شده

۲ /۱ پیمانه گشنیز خرد شده

۳ ق س سس دلخواه

۱۰ عدد خمیر یوفکا

به میزان لازم نمک و فلفل

مقداری روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

۱. فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. میگوها را با مقداری نمک و فلفل طعم دار کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا میگوها را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را از تابه درآورده و در ظرفی بریزید. میگوهای سرخ شده را به کمک یک چاقوی تیز خرد کنید.

۲. در یک کاسه برگ کلم خرد شده را با پیاز، هویج، گشنیز، کنجد، روغن‌زیتون، سس دلخواه و میگوهای خرد شده بریزید و آنها را خوب باهم مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم به مواد بزنید.

۳. یک عدد خمیر یوفکا را روی سطح تمیزی قرار دهید. مقداری از مایه ساندویچ را روی خمیر بریزید و آن را به‌صورت لقمه‌ای تا کنید. همه لقمه‌ها را آماده کنید حالا لقمه‌ها را داخل یک ظرف مناسب که از قبل چرب کرده‌اید قرار دهید. ظرف را به مدت ۱۲-۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا خمیر کاملاً برشته شود، سپس ظرف را از فر درآورده و لقمه‌ها را سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله