راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

نان اسکن شیرین

نان اسکن شیرین

نان اسکن شیرین

مواد لازم نفر:
آرد: ۲۸۰ گرم
شکر ریز یا پودر قند: ۵۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱۵ گرم
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
کره سرد خردشده: ۷۵ گرم
خامه صبحانه: ۱۲۰ میلی لیتر یا یک دوم پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر دارچین: یک دوم قاشق چایخوری
کشمش: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
مواد رویه:
زرده تخم مرغ: یک عدد
خامه: ۱ قاشق سوپخوری
مواد سرو:
مربا یا مارمالاد
خامه
چای
روش تهیه:

۱ -دو قاشق از آرد را با کشمش مخلوط کرده وبقیه آرد، بیکینگ پودر، نمک، پودر دارچین و شکر یا پودر قند رابا هم مخلوط نمایید.

۲ – فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید وسینی فر راکاغذ روغنی بیندازید.

۳ -کره سرد را با نوک انگشتان به خرد آرد دهید تا به شکل خرده نان در بیاید (مانند خمیر پای) سپس کشمش را به آن اضافه کنید.

۴ – تخم مرغ، خامه و وانیل راباهم مخلوط کرده به مواد آردی بیفزایید وفقط درحد مخلوط شدن هم بزنید. آرد، آب یا چیز اضافه تری نیاز نیست .

۵ – خمیرنیازی به استراحت ندارد. خمیر را روی سطح آردپاشی شده به کمک وردنه به شکل دایره به ضخامت ۲ سانتیمتر باز کنید و با کاترهای ۵ یا ۶ سانتی برش بزنید و درون سینی آماده شده کنار هم قرار دهید وبه مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درفر از پیش گرم شده قرار دهید.

۶ – پس از خنک شدن با خامه، مربا وچای سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله