راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

نان برنجی

نان برنجی

نان برنجی

مواد لازم:

۳۵۰ گرم آرد برنج
۹۰ گرم پودر قند
۴ /۱ پیمانه گلاب
۱۴۰ گرم روغن جامد، ۱ عدد
تخم مرغ (زرده و سفید جدا)
تخم خرفه به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا روغن را در کاسه مناسبی ریخته و با چنگال بزنید تا نرم شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و با همزن بزنید. بعد از مخلوط شدن روغن و پودر قند، زرده تخم‌مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.سفیده تخم مرغ را نیز به صورت جداگانه آن قدر بزنید تا سفت شود.

۲٫ سپس همراه با گلاب به مخلوط روغن، پودر قند و زرده اضافه کنید. آرد برنج را هم کم‌کم بریزید و مرتب هم بزنید تا به شکل خمیر درآید.

نکته:با توجه به اینکه این خمیر معمولا نسبت به دیگر خمیرها شل است، بهتر است آن را در کیسه پلاستیکی ریخته و از شب تا صبح یا حتی ۲۴ ساعت کناری بگذارید تا استراحت کند.روی یک سینی بزرگ یا پیشخوان آشپزخانه مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه روی آن باز کنید؛ به صورتی که قطر خمیر ۵/۱ سانتی‌متر شود. سپس آن را با قالب های مخصوص، قالب بزنید. راه دیگر، استفاده از دست است؛ به این ترتیب که خمیر را با دست شکل داده و در صورت دلخواه روی آن نقش بیندازید. سپس روی هر کدام مقداری تخم‌خرفه بریزید.

۳٫ خمیرهای شکل داده شده را در سینی فر بچینید و فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه روشن کنید. بعد از این مدت، سینی را خارج کرده و تا زمان سرد شدن کامل نان برنجی ها صبر کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله