راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

نان تاکو

نان تاکو

نان تاکو

نان تاکو

• زمان تهیه: ۱۰ دقیقه

• زمان پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم

• ۱۵۰ گرم آرد ذرت

• ۱/۲ قاشق چایخوری نمک

• ۱/۲ لیوان آب ولرم

• ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع

طرز تهیه

۱٫ برای تهیه نان تاکو، ابتدا در یک ظرف آرد ذرت، نمک و روغن مایع را مخلوط کنید، سپس آب ولرم را اضافه و با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست حاصل شود. (می توانید به جای این نان از نان لواش برای این منظور استفاده کنید.)

۲٫ به مدت ۳-۴ دقیقه خمیر را ورز دهید تا زمانیکه نرم شود، سپس خمیر را درکیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت ۱ ساعت به آن زمان دهید.

۳٫ خمیر را به گلوله های کوچک تقسیم کنید.

۴٫ روی یک سطح صاف آرد بپاشید و گلوله ها را با وردنه به شکل دایره باز کنید تا خمیری نازک بدست آید.

۵٫ خمیر نان تاکو را در روغن سرخ کنید و اواسط سرخ شدن، آن را از وسط تا کنید و به همان صورت نگه دارید تا حالت U بگیرد تا بتوانید با مواد تاکو آن را پر کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله