راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

نان شکلاتی

نان شکلاتی

نان شکلاتی

• زمان تهیه: ۶۰ دقیقه

• زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم

• عدد خمیر شیرینی

• ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای تلخ

• عدد تخم مرغ زده شده

طرز تهیه

۱٫ برای تهیه نان شکلاتی، ابتدا فر را روی دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتی‌گراد) تنظیم کنید.

۲٫ خمیر شیرینی را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. روی یک سطح صاف، هر قسمت از خمیر را با وردنه پهن کنید. با استفاده از یک چاقو دو مستطیل از هر قسمت درآورید.

۳٫ شکلات تخته ای را به ۸ قسمت تقسیم کنید و هر تکه را در داخل هر یک از خمیرها قرار داده و بصورت رول بپیچید.

۴٫ با استفاده از یک قلم‌مو، روی هر یک از شیرینی ها را تخم مرغ بمالید. آن ها را در سینی مخصوص فر بگذارید.

۵٫ سینی فر را در فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.

۶٫ دمای فر را تا ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) کاهش دهید و ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر منتظر بمانید تا نان شکلاتی طلایی قهوه ای رنگ شود.

۷٫ نان شکلاتی ها را از فر خارج کنید و در ظرف مناسب بچینید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله