راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

نان مغزدار سوئدی

نان مغزدار سوئدی

نان مغزدار سوئدی

مواد لازم:
شیر پرچرب: ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)
آب ولرم: ۶۰ میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)
مایه خمیر: یک قاشق سوپ‌خوری (۱۰ گرم)
کره آب شده خنک: ۲۵ گرم
شکر: ۹۰ گرم
نمک: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
هل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
آرد: ۳۰۰ گرم
روغن مایع: یک‌قاشق چای‌خوری
مواد میانی:
کره نرم: ۵۰ گرم
شکر قهوه‌ای تیره: ۵۰ گرم
دارچین: یک قاشق چای‌خوری
گردو ریز خردشده: ۱۰۰ گرم
مواد رومال:
زرده تخم‌مرغ: یک عدد
خامه: یک قاشق سوپ‌خوری
رویه براق نان (گلیز) پودر شکر: ۱۰۰ گرم
آب: یک تا ۲ قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

۱- آرد، نمک و هل را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

۲- مایه خمیر را با یک قاشق چای‌خوری شکر مخلوط کرده،‌ شیر گرم و آب ولرم را به آن اضافه کنید، رویش را بپوشانید و ۱۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید تا پف کند و به اصطلاح عمل بیاید (دقت کنید دمای شیر و آب باید بین ۳۷ تا ۳۸ درجه سانتی‌گراد باشد).

نان مغزدار «سوئدى»

۳- آرد را در کاسه‌ای ریخته وسطحش را گود کنید، مایه خمیر عمل آمده، شکر و کره آب‌شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود.

۴- کاسه دیگری را چرب کنید. خمیر را درون آن بغلتانید، رویش را بپوشانید و حدود ۲ ساعت در جای گرم استراحت دهید.

۵- پس از استراحت، روی سطح آردپاشی شده به ابعاد ۴۰ × ۲۰ سانتی‌متر بازش کنید. کره نرم‌شده را با قلم‌مو روی خمیر بمالید، پس از آن شکر قهوه‌ای، دارچین و گردو را با هم مخلوط کرده روی خمیر بریزید تا تمام سطح خمیر را بپوشاند.دقت کنید که ۲ سانت لبه خمیر خالی بماند.

نان مغزدار «سوئدى»

۶- خمیر را رول کرده، آن را داخل سینی گرد کم‌ارتفاعی به صورت حلقه قرار دهید. دور تا دور خمیر را با فاصله ۲ سانتی‌متری برش بزنید، طوری که حلقه خمیر قطع نشود، سپس برش‌ها را یکی در میان به داخل خمیر هدایت کنید.

نان مغزدار «سوئدى»

۷- روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید حدود ۳۰ تا۴۰ دقیقه دیگر استراحت کند.

۸- یک عدد زرده‌تخم‌مرغ را با یک قاشق سوپ‌خوری خامه مخلوط کرده با قلم‌مو به آهستگی روی خمیر بمالید و آن را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

۹- پس از خنک شدن، گلیز یا رویه براق را رویش بمالید. برای تهیه رویه براق کافی است مواد ذکر شده با هم مخلوط شود.

نکات:

۱ – می‌توانید روی نان را رومال نکرده و به صورت ساده تهیه کنید.

به اصطلاح رومال eggwash می‌گویند.

۲ – می‌توانید از گلیز آماده صنعتی که در فروشگاه‌های لوازم قنادی موجود است استفاده کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله