راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

نان کدو

نان کدو

نان کدو

• زمان تهیه: ۲۰ دقیقه

• زمان پخت: ۶۰ دقیقه

مواد لازم

• ۳ پیمانه آرد

• ۱ قاشق چایخوری نمک

• ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

• ۱ قاشق چایخوری بکینیگ پودر

• ۳ قاشق چایخوری دارچین

• ۳ عدد تخم مرغ

• ۱ پیمانه روغن نباتی

• ۲ ¼ پیمانه شکر سفید

• ۳ قاشق چایخوری وانیل

• ۲ پیمانه کدو سبز رنده شده

• ۱ پیمانه گردو خرد شده

طرز تهیه

۱٫ برای تهیه نان کدو، ابتدا فر را تا دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

۲٫ آرد (یک قاسق از آرد را نگه دارید.)، نمک، بکینگ پودر، جوش شیرین و دارچین را با هم در یک کاسه الک کنید.

۳٫ تخم مرغ، روغن (یک قاشق از روغن را نگه دارید.)، وانیل و شکر را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. مواد الک شده را به مخلوط تخم مرغ آرام آرام اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس کدو سبز و گردو را اضافه کنید، هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.

۴٫ سینی فر را کمی با روغن چرب کنید و آرد بپاشید و سپس مواد نان کدو را به آرامی داخل سینی فر بریزید و به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه در فر قرار دهید، تا زمانی که اگر خلال دندانی را در نان وارد کنید، مواد به آن نچسبد.

۵٫ سپس فر را خاموش کنید و به مدت ۲۰ دقیقه بگذاید تا سرد شود. آن را از فر خارج کنید و سپس به اندازه های دلخواه برش دهید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله