راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

نحوه تنظیم برنامه کنترل آفات رستوران

نحوه تنظیم برنامه کنترل آفات رستوران

نحوه تنظیم برنامه کنترل آفات رستوران

برخورد با حشرات، خرندگان و جوندگان در رستوران می تواند بسیار خطرناک باشد. از این رو برنامه کنترل آفات رستوران باید در اولویت کارهای راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود باشد.

کنترل آفات رستوران باید به منظور حفظ امنیت رستوران ها مورد توجه قرار گیرد در غیر این صورت خطر شیوع بیماری های مضر و باکتری ها زیاد است.

درصورت شیوع بیماری ها به دلیل عدم کنترل آفت رستوران ممکن است برند شما برای همیشه نابود شود.

دراین گزارش شما را با راه های متنوع کنترل آفات رستوران آشنا می کنیم که کمک می کند با هر گونه مشکل احتمالی مبارزه کنید.

برخی از اقدامات پیشگیرانه جهت کنترل آفات رستوران هم وجود دارد که کمک می کند با حشرات مضر مبارزه کنید و از حضورشان در رستوران خود پیشگیری کنید.

مناطق حساس را شناسایی کنید

برنامه کنترل آفات رستوران از هر جایی می تواند آغاز شود اما هنگامی که بحث مواد غذایی مطرح می شود کنترل آفات رستوران بسیار دشوار می شود.

در هر رستوران برخی نقاط حساس وجود دارد که نیاز به برنامه کنترل آفت رستوران دقیق و مدون خواهد داشت.

ملاحظات بیرونی در کنترل آفات

بسیاری از حشرات به نور حساس هستند بنابراین نور پردازی مناسب می تواند یکی از برنامه های کنترل آفات رستوران باشد.

در صورتیکه نورپردازای مستقیم را به بخش های حساس اضافه کنید کنترل آفات بسیار ساده تر خواهد بود.

تمیز بودن در همه امور رستوران مهم است اما در برنامه کنترل آفت رستوران از اهمیت ویژه ای برخورداراست و در صورتیکه به درستی رعایت نشود ممکن است خطرات جبران ناپذیری داشته باشد.

در و پنجره ها تا حد امکان باید بسته باشند تا خطر آفات را کاهش دهند. کنترل آفات رستوران با بستن شکاف هایی که ممکن است از طریق آن ها حشرات ورود کنند تکمیل خواهد شد.

سطل های زباله و کنترل آفات رستوران

یکی از مراکزی که ممکن است منجر به جذب آفات شوند سطل های زباله هستند.

جهت اجرای برنامه کنترل آفت رستوران لازم است برای هر سطل زباله ای محفظه ای جداگانه در نظر بگیرید.

سطل های زباله باید کاملا پاکیزه باشند و هیچ گونه روزنه و سوراخی در سطوح آن ها قابل ملاحظه نباشد. محفظه زباله را برای جلوگیری از نفوذ هر گوه مایعی بازرسی کنید این یکی از مراحل مهم کنترل آفات رستوران است.

ناهار خوری و سالن پذیرایی رستوران

صندلی ها و میز ها طبق برنامه کنترل آفات رستوران باید به صورت مرتب پاکسازی شوند و پاکسازی به صورت مناسب و دقیق صورت پذیرد. اگر از میز و صندلی های چوبی استفاده می کنید برنامه های آفت کشی را رعایت کنید و دقت کنید فضای عمومی همواره پاکسازی شود و .

پاکسازی فضای رستوران از همان ابتدای راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود باید جدی گرفته شود.

فضای ذخیره سازی، محفظه نگهداری غذا

محفظه نگهداری مواد خوراکی باید کاملا بسته و مناسب سازی شده باشد، کیسه ها دعوت نامه ای آشکار برای آفات به شمار می آیند بنابراین بهتر است تلاش کنید کمتر از کیسه استفاده کنید و بیشتر از محفظه های بسته استفاده کنید.

محفظه غذا باید حداقل ۶ فوت از زمین و ۱۲ فوت از دیوار ها دور باشد.

نتیجه گیری

کنترل آفات رستوران شاید هنگام راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود چندان مهم به نظر نرسد اما حقیقت این است که از همان ابتدا باید ابزار و وسایلی را تهیه کنید که کنترل آفات رستوران را ساده تر می کند و در نهایت تلاش کنید کنترل آفت رستوران به درستی و به صورت سیستماتیک انجام شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله